مواد لازم: ۵۰۰ میلی لیتر شیر ۹۰ گرم شکر ۲ قاشق غذاخودی نشاسته ذرت ۶ عدد زرده تخم مرغ نوک قاشق چایخوری وانیل یک دوم قاشق چایخوری ادویه رز گلد دونه پ ن: ادویه چای که در تصویر دیدید وقتی اضافه شد غوغا به پا کرد همون ادویه رز گلد تو سایته که ترکیب زعفرون و گل محمدیه ️ طرز تهیه: زرده تخم مرغ رو جدا می کنید و با نشاسته ذرت مخلوط می کنید و یه کم شیر حدود 100 میلی بهشون اضافه می کنید تا یک دست بشه تو ظرف جدا گونه که حتما باید بلند باشه رو حرارت متوسط رو به بالا شکر رو میریزیم و یکی دو قاشق آب اضافه می کنیم تا شکر ذوب و کاراملی بشه بعد که کاراملی شد شیر که از قبل داغ شده رو آروم آروم باید به کارامل اضافه کنیم (️اینجا جدااا باید مراقب باشید چون کارامل دماش تا 300 درجه بالا میره و وقتی شیر بهش اضافه میشه ممکنه بپره و خطر داره️) حالا حرارت رو کم می کنیم و بعد که کارامل در شیر حل شد، زرده ها رو اضافه می کنیم و دائم اما آروم آروم باید هم بزنیم، هم زدن خیلی مهمه تا گوله گوله نشه! حالا وانیل و ادویه رز گلد(ترکیب پودر زعفرون و گل محمدی) اضافه میشه که غوغای رنگ و عطر و طعم رو داریم وقتی کامل حل شدن، ح