مصرف شیره انگور در افراد مسن باعث کند شدن روند آلزایمر می‌شود؛ زیرا این ماده دارای خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی می‌باشد و این خواص بر سیگنال‌های عصبی مغز تاثیر گذاشته و آن را بهبود می‌بخشد. خواص شیره انگور از قدیم برای پیشگیری از بسیاری از بیماری‌ها مورد توجه بوده است. این محصول به دست آمده از انگور دارای انواع ویتامین‌ها، مواد معدنی و عالی بوده و به پیشگیری از مشکلات سلامتی کمک می‌کند. شیره انگور این ماده مغذی و پرفایده خواص زیادی برای بدن انسان دارد. از جمله این فواید به موارد زیر می‌توان اشاره کرد: شیره انگور حاوی مقادیر زیادی آنتی اکسیدان بوده که می‌تواند به محافظت از بدن در برابر رادیکال‌های آزاد کمک کند. رادیکال‌های آزاد مواد مضری مانند آلودگی یا مواد شیمیایی موجود در مواد غذایی فرآوری شده هستند. آسیبی که آنها به سلول‌ها وارد می‌کنند می‌تواند در ایجاد بیماری‌های قلبی سرطان و سایر بیماری‌ها نقش داشته باشد. آنتی اکسیدان‌ها به جلوگیری یا حتی معکوس کردن این آسیب کمک می‌کنند. شیره انگور از هر نوع انگور که باشد خواص خودش را دارد. اما شیره انگور بنفش برای کاهش خطر بیماری‌ها م

شیره انگور انگور شیره شیره خانگی بانوان آموزش آشپزی

1 ماه پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 01:43