میان پر جزو یکی از خوشمزه ترین شیرینی سنتی گیلان با طعم بهشتی که عاشقش میشی این شیرینی جزو یکی از مناسب ترین شیرینی عید هست البته گیلانیا خیلی درست میکنن این روش مامانبزرگمه که با شما به اشتراک گذاشتم به قول خودش به گویش گیلکی (اَما قَدیمیان موقع عید که بوستی از هَن شیرینیان چَگودیم از اَن شیرینیان جدید نوبو که) من برای اولین بار که خوردمش عاشقش شدم اخه میشه از شیرینی که تمام مزه های خاص ایرانی توش استفاده شدن گذشت؟زعفران هل گلاب گردو دارچین و ترکیب اصلی برنج که همه رو یاد شیرینی های گیلان میندازه این شیرینی با رشته خشکار رقابت میکنه انقدر که خوشمزست باورم کنین فقط یه بار امتحانش کنید. مواد لازم خمیر: روغن صاف قنادی شماره 50: 125 گرم پودر قند:125 گرم آرد برنج:200 گرم آرد گندم:50 گرم زرده تخم مرغ:1 عدد زعفران دم شده/وانیل:مقداری پودر هل:1.ق.چ تخم خرفه برای تزئین مواد میانی: مغز گردو خرد شده:100 گرم پودر قند:50 گرم پودر دارچین:1 ق.چ پودر هل:نصف.ق.چ گلاب:1 الی 2 ق.چ بخش بندی ویدیو <a href=' '>00:00</a> معرفی شیرینی <a href=' '>02:21</a> مراحل کار <a href=' '>25:01