سبزه یکی از مهم ترین بخش سفره هفت سین است. چنانچه تصمیم دارید سبزه هفت سین را با عدس سبز کنید، دو تا سه هفته پیش از عید نوروز عدس را تهیه کرده و اقدامات لازم را جهت کاشت شروع کنید تا به موقع سبز شود. مراحل تهیه سبزه عدس: خیساندن عدس ۰۰:۰۰ ریختن عدس درون پارچه نمدار ۰۰:۴۲ انتقال عدس داخل بشقاب پس از جوانه زدن ۰۱:۲۸ آبیاری منظم سبزه عدس ۰۲:۰۰ بلند شدن سبزه و بستن روبان ۰۲:۴۵ برای تهیه سبزه عدس پر پشت در ابتدای کار پس از اینکه عدس مورد نیاز را تهیه کردید، تقریباً 16 الی 18 روز پیش از فرا رسیدن سال نو عدس ها را داخل ظرفی ریخته و کمی آب روی آن بریزید و ظرف را در دمای معمولی فضای اتاق قرار دهید. در این مرحله به خاطر اینکه آب جذب عدس ها می شود، بنابراین بایستی میزان آب را زود به زود چک کنید و درصورت اینکه ملاحظه کردید آب آن خشک شده است مقداری آب ولرم به آن بیفزایید. پس از اینکه چند روز سپری شد، تغییراتی در شکل ظاهری عدس ها ملاحظه می کنید. در این حالت وقت آن است که عدس ها را درون پارچه نمدار بگذارید. دقت کنید که در این مرحله جوانه زدن عدس ها کامل می شود. پس نباید بگذارید عدس ها بی آب و خشک ش