عناصر مواد تشکیل دهنده و دستورالعمل درست کردن سس و ماریناد مواد زیر را در مخلوط کن مخلوط کنید پیاز (180 گرم) فلفل دلمه ای (180 گرم) گوجه فرنگی (220 گرم) سیر (20 گرم) یک سوم فنجان روغن زیتون سه قاشق غذاخوری آب لیمو سه قاشق غذاخوری سرکه رب گوجه فرنگی (60 گرم) ماست (100 گرم) هر کدام یک قاشق غذاخوری زیره، پاپریکا، فلفل قرمز قرمز و یک قاشق چایخوری فلفل سیاه و نصف قاشق چایخوری زردچوبه یک قاشق غذاخوری نمک یک سوم دسته سس را برای بعد ذخیره کنید یک و نیم مرغ را با بقیه سس خوابانده کنید مرغ را به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید سپس سالاد تزئین را آماده کنید موارد زیر را مخلوط کنید: پیاز خرد شده (200 گرم) جعفری خرد شده (20 گرم) یک قاشق غذاخوری سماق آن را تا زمان استفاده در یخچال نگهداری کنید پس از گذشت مدت زمان مارینینگ، مرغ را در ظرف مخصوص فر قرار دهید چند برگ بو اضافه کنید ظرف را با کاغذ روغنی و فویل آلومینیومی بپوشانید در فر از قبل گرم شده با دمای 450 درجه فارنهایت، 250 درجه سانتیگراد قرار دهید. مرغ را به مدت 45 دقیقه تفت دهید سپس پوشش را بردارید و مرغ را با برس مایعات آن بمالید با همان تنظیمات