پاستا-پنه-آلفردو-با-پنیر-خامه-ای مواد لازم: پاستا نصف بسته(۲۵۰ گرم) سینه مرغ مکعبی خرد شده ۱تکه قارچ   ۱۰ عدد سیر دو حبه رنده شده پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم شیر یک لیوان ونیم جعفری خرد شده دو قاشق پر پنیر پارمزان ۳ ق غ نمک ،فلفل سیاه ،اویشن به میزان لازم کره ۵۰ گرم یا روغن زیتون نصف استکان طرز تهیه: کره یا روغن زیتون را داخل تابه بریزید. روی حرارت بزارید،با سیر رنده شده تفت بدید. سینه مرغ راخرد کنید و اضافه کنید. تفت بدیدتاتغییررنگ بده.بعدش قارچ ،نمک و ادویه ها را اضافه کرده. همه را با هم تفت بدید. پنیر خامه ای را اضافه کرده . سپس شیر گرم  را اضافه کنید. صبر کنید تا بجوش بیاد. پاستا  رو با نمک وچند قاشق روغن به مدت ۱۵ دقیقه پخته و آبکش کنید. آب سرد روش بریزید وبه سس در حال جوش اضافه کنید. بهم  بزنید تا همه پاستا به سس اغشته بشه. چند دقیقه که با هم جوش زدند و سس کمی غلیظ شد، گاز را خاموش کنید. روش پنیر پارمزان  و جعفری ریز خرد شده بریزید. عزیزان تا داغه باید سرو بشه .هرچه بیشتر بمونه سس به خورد پاستا میره وغلیظ میشه .اگه سرد شد میتونید تو مایکروفر گرمش کنید. پنیر پارمزان حتما باید باشه

پاستا آشپزی پاستا طرز تهیه پاستا مرغ قارچ

10 ماه پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 02:05