برای اینکه دونات‌های ‌ خوشمزه و تپلی داشته باشید، کافیه به این نکات دقت کنید. آموزش کرمفیل ساده و شکلاتی برای داخل دونات ها رو توی پست بعدی براتون میذارم.️ @tiselyum @tisel-yum مواد لازم برای دونات: آرد قنادی ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم تخم‌مرغ‌ ‌ یک عدد شکر سه قاشق غذا خوری شیر‌نصف لیوان پودر خمیر مایه یک قاشق چای خوری کره نرم‌ ۳۰ گرم اگه از سلامت خمیر مایه اطمینان ندارید، ابتدا با شیر ولرم‌ و یک قاشق چای خوری شکر بذارید ده دقیقه بمونه به عمل بیاد. بعد از اینکه به عمل اومد بهش کره و تخم‌مرغ‌رو اضافه کنید و هم‌بزنید. آرد رو توی چند مرحله اضافه کنید تا خمیر تشکیل بشه، و‌ بعد ۱۵ دقیقه خمیر رو ورز بدید. به مدت یک ساعت بذارید استراحت کنه. بعد از استراحت پف خمیر رو بگیرید و به‌ضخامت ۱.۵ سانت با وردنه پهنش کنید‌ و کاتر بزنید.اگه‌نمیخواید داخلش رو پر کنید میتونید وسط دونات هارو هم‌سوراخ‌کنید. استراحت مجدد به مدت نیم ساعت و‌بعد از اون باید سرخشون کنیم. نکته ی مهم، روغن از یک ربع قبل روی حرارت متوسط باشه تا حسابی داغ بشه و موقع سرخ‌کردن دونات ها روشون با قاشق روغن بریزید. بلافاصله تا داغ هست داخل شک