آموزش خشک کردن گوجه فرنگی (با کلی نکات مهم و ترفند سیاه نشدن) گوجه فرنگی خشک درود بر شما همراهان عزیز حتما از گوجه فرنگی تازه ، سفت و رسیده برای خشک کردن استفاده کنید. روزی ۶ ساعت در زیر نور مستقیم خورشید قرار دهید مابقی ساعت داخل اتاق، اگر این مرحله رو به درستی انجام ندهید مطمئن باشید گوجه‌فرنگی خشک شده شما هم سیاه هم بی کیفیت خواهد شد! گوجه فرنگی خشک شده را داخل پارچه بریزید سپس در نایلون قرار دهید و درش را ببندید، این روش نگهداری اصولی و قدیمی است! در جای خنک نگهداری کنید! رب-گوجه-فرنگی رب-گوجه-فرنگی-خانگی گوجه-خشک طرز-تهیه-رب-گوجه-فرنگی-خانگی رب-گوجه-فرنگی-خانگی-چگونه-درست-میشود گوجه-فرنگی گوجه-فرنگی-خشک پوره-گوجه-فرنگی رب-گوجه-خانگی آموزش-گوجه-خشک سس-گوجه-فرنگی طرز-تهیه-رب-گوجه-فرنگی گوجه-فرنگی-خشک-شده آموزش-آشپزی طرز-تهیه-گوجه-خشک کنسرو-گوجه-فرنگی طرز-تهیه-رب-گوجه-فرنگی-خانگی نکات-مهم-نگهداری آموزش-آشپزی-حرفه-ای خشک-کردن-و-پودر-کردن-گوجه-فرنگی طریقه-نگهداری-و-خشک-کردن-و-پودر-کردن-گوجه-فرنگی نگهداری-گوجه-فرنگی