شما می توانید مرغ را به روش های مختلف طعم دار کنید و در فر بپزید تا برای سلامتی شما مضر نباشد. من خودم به مصرف غذاهای سالم و پخته علاقه خاصی دارم به همین دلیل مرغ را با روش های مختلف مزه دار می کنم و در فر می پزم تا علاوه بر این که یک غذا رژیمی سالم می خورم از طعم های جدید نیز لذت می برم. امروز برای شما یک مرغ تنوری با طعم ملس آموزش می دهم و مطئمنم هر کس مرغ به روش من را بخورد عاشق طعم خاص و ویژه ان می شود و با خوردن هر تکه آن به بهشت می رود. حتما مرغ با رسپی که امروز به شما آموزش می دهم را بپزید و نظرتان را راجب طعم و مزه آن برایم کامنت کنید. طرز تهیه مرغ تنوری ملس به روش من: پیاز <a href=' '>00:10</a> رب انار: 1/2 پیمانه <a href=' '>00:21</a> آب لیمو ترش: 1/4 پیمانه <a href=' '>00:28</a> روغن مایع: 2 قاشق غذاخوری <a href=' '>00:30</a> نمک و فلفل سیاه <a href=' '>00:34</a> آب: 1/2 پیمانه <a href=' '>00:37</a> آب انار: 1/4 پیمانه <a href=' '>00:42</a> سیر: 3 حبه <a href=' '>00:55</a> مرغ <a href=' '>01:08</a> کره: 50 گرم <a href=' '>01:29</a>