سلام به همگی! بامیه یکی از خوشمزه ترین شیرینی های ماه مبارک رمضان است که برای سفره های افطاری مون تهیه میکنیم. بامیه بافت نرمی داره وقتی داخل شهد (شربت) قرار میگیره... یک سری نکات ریز داره که در فیلم گفتم اگه دوست دارین با کیفیت تر و خوشمزه تر از قنادی نوش جان کنید تا آخر ویدئو با من همراه باشید . =========== مواد لازم خمیر بامیه آرد قنادی 1 پیمانه(از لیوان دسته دار فرانسوی استفاده کردم) آب 1 پیمانه کره 50 گرم عسل 1 قاشق غذاخوری تخم مرغ 2 عدد بزرگ وانیل 1/2 قاشق چایخوری =========== مواد لازم شربت بامیه شکر 1 پیمانه آب نصف پیمانه 1/4 قاشق چایخوری پودر زعفران 1/4 قاشق چایخوری پودر هل 1/8 قاشق چایخوری جوهر لیمو، شما میتونید از آبلیمو استفاده کنید 2 قاشق غذاخوری گلاب =========== <a href=' '>00:00</a> مقدمه <a href=' '>00:51</a> مواد لازم شربت بار بامیه <a href=' '>01:55</a> شربت بار روی حرارت ملایم به مدت 12 الی 15 دقیقه <a href=' '>02:28</a> آماده کردن خمیر بامیه <a href=' '>03:27</a> داغ زدن خمیر بامیه <a href=' '>05:59</a> ماسوره زدن خمیر بامیه <a href=' '>06:47</a> قرار داد