سیب زمینی رستورانی خوشمزه ترد و اقتصادی ۲۰ تومن در میاد ۲۰۰ تومن میفروشی سیب زمینی ۵۰۰ گرم سس کچاپ ۵ قاشق سیر دو حبه کره ۲۰ گرم نمک فلفل سیاه لیمو تازه یک عدد کنجد به دلخواه ارد ذرت یا نشاسته ذرت ۵۰ گرم . سیب زمینی ۲۰ دقیقه تو اب نمک میمونه من برش زدم تا هم شکل باحال تر بگیره هم خوب سرخ بشه اگه ارد ذرت باشه خیلی پختش بهتر میشه سیب زمینی هارو من ۲۰ دقیقه سرخ کردم با دمای کم زیاد باشه میسوزه زود . سس هم که ترکیب سیر سرخ شده با کره کچاپ و اب لیمو که در اخر با سیب زمینی مخلوط میشه و کنجد میاد روش

سیب زمینی فست فود شام غذای ایرانی آشپزی

1 سال پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 02:36