سلام دوستای خوبم، با آموزش مرغ سوخاری خوشمزه رستورانی در خدمتتونم. مرغ حدودا ۵۰۰ گرم(شما میتونید از سینه، فیله و یا ران مرغ هم استفاده کنید) آرد به مقدار لازم آب یخ به مقدار لازم برای مزه دار کردن مرغ شما باید ادویه های زیر رو با هم مخلوط کنید. تخمگشنیز: ۱ قاشق چایخوری اورگانو (یا آویشن): ۱ قاشق چایخوری پودر پیاز: ۱ قاشق چایخوری پودر سیر: ۱ قاشق چایخوری پاپریکا شیرین: ۱ قاشق چایخوری فلفلسیاه: ۱ قاشق چایخوری نمک: ۱/۵ قاشق چایخوری زنجبیل: یکچهارم قاشق چایخوری برای یک کیلو گرم مرغ، ۴۰ گرم از ادویه مخلوط بالا نیاز دارید. روکش مرغ: برای یک کیلو آرد هم نیاز به ۴۰ گرم از ادویه بالا دارید. ۴۰ گرم ادویه تقریبا معادل ۲ قاشق غذاخوری از ادویه هست. شما میتونید مرغ رو از شب قبل مزهدار کنید و توی یخچال نگه دارید. بعد از اینکه مثل من مرغ رو با آرد روکش دار کردید، اون رو توی روغن با دمای ۱۸۰ درجه بندازید. ۱۵ دقیقه برای مرغ استخون دار ۸ دقیقه برای مرغ بدون استخون