بستنی-حصیری شیر پرچرب یا محلی ۱ لیتر شکر ۳۰۰ گرم(۱ونیم لیوان) ثعلب ۲ ق چ (۵ گرم) خامه صبحانه ۱۰۰ گرم (دلخواه) گلاب ۱/۳ لیوان وانیل ۱قاشق چایخوری طرز تهیه: شکر و ثعلب را با هم مخلوط کنید. شیر را روی حرارت بزارید و موقعی که شروع به جوشیدن کرد مخلوط شکر و ثعلب رو کم کم اضافه کنید و هم بزنید. ۲۰ دقیقه با حرارت ملایم هم بزنید تا کمی غلیظ بشه. گلاب ،وانیل و خامه گرم شده (روی حرارت کتری بزارید )را اضافه کنید و بعد از ۵ دقیقه از روی حرارت بردارید. وقتی به دمای محیط رسید توی فریزر بزارید. بعد از حدود ۲ ساعت میبینید اطرافش یخ زده، با همزن دستی یا قاشق هم بزنید تا یکدست بشه و دوباره تو فریزر بزارید. هر نیم ساعت از فریزر خارج کنید و هم بزنید. بعد از ۴-۵ بار میبینید که به شکل بستنی آب شده در میاد. الان دیگه پایه بستنی آماده ست. یه قالب ۲۰×۳۰ را با آب مرطوب کنید و توش مشما پهن کنید. بستنی ها را توی قالب بریزید و شش ساعت بزارید فریزر تا خودشو بگیره. بعد از اینکه بستنی سفت شد روش نون بستنی(از لوازم قنادی بخرید)بزارید و از قالب خارج کنید. سمت دیگه هم نون بستنی بزارید و به سایز دلخواه برش بدید. نو