جیب-تاجر فینگر-فود-عربی مواد لازم: نان تست ۱۶ عدد سینه مرغ پخته ۱ تکه کامل خیار شور ۴ عدد فلفل دلمه ۱ عدد کوچک جعفری خشک ۱ ق غ(یا جعفری تازه ۳ ق غ) سس مایونز ۴ ق غ نمک و فلفل به میزان لازم برای سوخاری: تخم مرغ ۲ عدد شیر ۶ ق غ پودر سوخاری به میزان لازم روغن برای سرخ کردن طرز تهیه: حتما از نان تست نرم و تازه استفاده کنید که خرد نشود.دو عدد نان تست را روی هم بزارید. با کاتر گرد یا دهنه لیوان، قالب میزنیم.با وردنه ،پهنش کنید.لبه های نان تست را بهم بچسبانید. تخم مرغ ها و شیر را باهم مخلوط کنید تا از لختگی در بیاد. نان تست را داخل مخلوط تخم مرغی بغلطانید. سپس به پودر سوخاری آغشته کنید.داخل تابه روغن بریزید و روی حرارت بزارید تا داغ بشه. سپس نان ها را ،سرخ کنید.در حین سرخ شدن،روی نان  را با قاشق، از روغن داغ بریزید تا پف کنه. وقتی نان های سوخاری سرد شدند ،با چاقو از وسط نصف کنید سینه مرغ را با نمک،فلفل،پیاز،چوب دارچین و آب به مدت ۱ ساعت بپزید. سپس ریش ریش کنید و با چاقو ریز خرد کنید. بهش خیار شور خرد شده،فلفل دلمه خرد شده یا ذرت پخته، جعفری،نمک و فلفل و سس مایونز اضافه کنید و بهم بزن

آشپزی فینگرفود فینگر فود ساندویچ مرغ سوخاری

4 ماه پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 03:17