آموزش خشک کردن آلو بخارا( به روش اصولی) | آلو بخارا | الو خورشتی / خشکبار بخش بندی ویدئو 00:00 مقدمه 01:12 شستن آلوها 01:58 نحوه صحیح بلانچ کردن الوبخارا برای خشک کردن 01:59 افزودن آب 02:17 افزودن نمک 02:43 افزودن جوهر لیمو 05:05 جدا کردن پوست آلو 05:34 خشک کردن الو زیر نور غیر مستقیم 06:07 دو روز بعد / پشت رو کردن الوها 07:04 آلو بخارا خانگی 09:19 انتهای ویدیو =========== از هر نوع آلویی میتونید برای خشک کردن استفاده کنید ‌،دقت کنید برای خشک کردن آلو بخارا، آلوهایی را انتخاب کنید که گوشتی و شیرین باشند از آلوهای آبدار براي خشک کردن استفاده نکنید که نتیجه کار خوب درنمی یاد! توجه: اگر در فر خشک کردین در فر حتما نیمه باز باشد ، و اما درجه حرارت فرها با هم فرق دارند . کانال بافتنی من: @Knitweartraining آلو-بخارا آلو-خشک طریقه-خشک-کردن-آلو آموزش-آلو-بخارا-خانگی خشک-کردن-آلو آلو-خشک-خانگی آلو-خشک-بازاری طرز-تهیه-آلو-خشک-در-خانه خشک-کردن-آلو آلو-بخارا-خشک طرز-خشک-کردن-میوه خشک-آلو-بخارا میوه-خشک خشک-کردن-آلوچه آلو-بخارا-خشک-کرنے-کا-طریقہ روشهای-خشک-کردن-آلو الو-خشک طرز-تهی