مربای انجیر زرد خانگی بدون شکرک زدن و له شدن مواد لازم: انجیر زرد ۱ کیلوگرم شکر ۷۵۰ گرم آب ۲ لیوان جوهر لیمو ¼ قاشق چایخوری یا آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری دانه هل چند عدد مربا-انجیر مربای-انجیر مربا طرز-تهیه-مربا-انجیر آشپزی-مربا بانوان-مربا طرز-تهیه انجیر مربای-خانگی آموزش-مربای-انجیر آشپزی آشپزی-با-پردیس بانوان-آشپزی مربا-انجیر-زرد مربا-انجیر-سیاه مربای-انجیر-سیاه طرز-تهیه-مربای-انجیر-سبز طرز-تهیه-مربا-انجیر طرز-تهیه-مربای-انجیر-سیاه طرز-تهیه-مربای-انجیر-تازه مربای-انجیر-خانگی مربای-انجیر-قرمز مربای-انجیر-سبز مربای-انجیر-تازه طرز تهیه مربای انجیر زرد,طرز تهیه مربای انجیر,مربا انجیر,مربای انجیر,مربتی انجیر زرد,مربای انجیر سبز,مربای انجیر سیاه,مربای انجیر خانگی,مربای انجیر بدون له شدن,مربای انجیر بدون کپک زدن,مربا انجیر سیاه,مربای خانگی,طرز پخت مربای انجیر,دستور مربای انجیر,دستور پخت مربای انجیر,مربای انجیر خشک,مربای انجیر خونگی,فوت و فن مربای انجیر,مربای انجیر شفاف,دستور مربا - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - زمانبندی ویدیو: ۰۰:۰۰ مقدمه ۰۰:۳۲