این دستور پای سیب کیکی مشابه ترین بافت و طعم‌رو‌به پای سیب قنادی داره . پای سیب یکی از محبوب ترین شیرینی ها برای عصرونه یا پذیرایی هست که در سراسر جهان معروفه و تو ایران هم طرفدارهای زیادی داره . این طرز تهیه پای سیب به دلیل طعم و بافت ویژه ، بهترین دستور پای هست که‌میتونید با طعم های دیگه هم‌اون رو درست کنید . اگر میخواید پای آناناس داشته باشید، باید مواد سیب رو حذف کنید و برای روی پای ها از ۱ حلقه کمپوت آناناس استفاده کنید. مواد لازم : تخم مرغ ۳ عدد شکر ۱۳۵ گرم وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری روغن ۱۴۰ گرم شیر ۵۰ گرم آرد ۲۴۰ گرم بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری عسل ۲ قاشق چایخوری سیب زرد ۲ عدد دارچین ۲ قاشق چایخوری شکر ۱ قاشق غذاخوری ‎00:00 - برش و بافت پای سیب ‎00:54 - مواد میانی پای سیب ‎04:02 - طرز تهیه پای سیب کیکی ‎13:25 - پخت پای سیب قنادی ‎16:44 - تزیین و نگهداری پای سیب