کیک-شکلاتی-کاراملی مواد لازم: ارد ۱۵۰ گرم (1لیوان فرانسوی پر) شکر۱۲۰ گرم (نصف لیوان) تخم مرغ ۳ عدد نمک یک پنس بکینگ پودر ۱/۲ق چ وانیل۱/۴ق چ روغن مایع۱/۴پیمانه آب معمولی ۳ ق غ پودر کاکائو ۱ ق غ طرز تهیه : فر را روی ۱۷۰ گازی روشن کنید و برقی را روی ۱۵۰ . قالب به قطر ۱۸ را کاغذ روغنی بزارید. تخم ها را کمی میزنیم تا از لختگی در بیاد. وانیل و بعد شکر را کم کم اضافه میکنیم و ۱۰ دقیقه میزنیم ،درحین کار همزن را خاموش کرده و مواد را از اطراف ظرف با لیسک جمع میکنیم و دوباره میزنیم. بعد ۱۰ دقیقه اب و روغن را اضافه و ۳۰ ثانیه با دور کند همزن مخلوط میکنیم. یک قاشق از آرد بردارید و پودر کاکائو اضافه کنید.بعد ارد،بکینگ پودر ،پودر کاکائو ،نمک و بکینگ پودر را تو سه مرحله روی مواد الک کنید و با لیسک به آرامی مخلوط کنید تا گلوله ها ی ارد به راحتی جذب مواد بشن. مواد را داخل قالب ریخته، بزارید داخل فر از قبل گرم شده به مدت ۵۰ دقیقه. وقتی کیک پخت،اجازه بدید تا خنک بشه.با چاقو اطراف کیک را آزاد کنید.سپس از قالب جدا کنید و بعد کاغذ روغنی را جدا کنید. کیک را به دو قسمت مساوی برش بزنید. برای مواد کارامل: