حلوا از اون دسراس که انواع مختلفی داره و قبول دارید که همه مدلش خوشمزه اس؟من که از طرفدارای پر و پاقرص حلوام،هرمدلیش که باشه مواد لازم برای حلوای دورنگ: آرد شیرینی پزی: ۲ پیمانه پودر قند: ۱ پیمانه کره: ۲۰۰ گرم پودر کاکائو: ۲ ق غذا خوری پودر هل: به میزان به لازم من از نصف مواد دستور استفاده کردم.شما میتونید به میزان مصرفتون از نصف دستور یا دستور کامل استفاده کنید. اگر قالب سیلیکونی ندارید طبق دستور زیر انجام دهید: کف ظرف پیرکس را نایلون انداخته و رنگ ساده حلوا را بریزید و با پشت قاشق خوب صاف کنید سپس برای ۱۵ دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد در ادامه خارج کنید و رنگ کاکائویی را نیز اضافه کنید و با پشت قاشق خوب پهن کنید سپس حلوا را برای ۵ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد سپس از قالب خارج کنید و صبر کنید به دمای محیط برسد سپس با چاقو به صورت لوزی برش بزنید و تزئین کنید. حتما اجازه دهید در دمای محیط بماند سپس برش بزنید تا برش های تمیز و یکدست داشته باشید. در ظرف دربسته تا ۱ ماه در یخچال قابل نگهداری میباشد. یک ساعت قبل از سرو بیرون از یخچال قرار دهید تا به دمای محیط ب