سلام سلام، امیدوارم حالتون خوب باشه، با یه پست یلدایی دیگه اومدم، چقدر خوبه سفره هامون همه سالمو خوشمزه باشه. مواد لازم برای تهیه باسلوق-خانگی نشاسته نصف لیوان عسل نصف لیوان کره ۳۰ گرم آب یک لیوان گلام یک پنجم لیوان پودر نارگیل به میزان لازم گردو به مقدار دلخواه دستور طبخ ابتدا عسل، نشاسته و آب را در ظرفی با هم خوب مخلوط کنید تا نشاسته کاملا در آب حل شود. سپس مخلوط را از صافی بگذرانید و به قابلمه منتقل کنید و روی گاز با حرارت ملایم قرار دهید و مدام همبزنید. حدود ۲۰ تا ۳۰ دقیقه به این کار ادامه دهید. حرارت حتما باید ملایم باشد تا بوی خامی نشاسته گرفته شود. بعد از این زمان گلاب را افزوده و حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه همبزنید. سپس کره را اضافه کنید و مجددا ۱۰ تا ۱۵ دیگر همبزنید. من به دلخواه خودم کمی گردو به باسلوق اضافه کردم. بعد از اتمام کار اجازه دهید کمی از حرارت بی افتد سپس دستتان را چرب کنید و به اندازه یک گردو از مواد بردارید و قلقلی کنید. سپس در نارگیل بغلتانید و با گل محمدی یا گردو تزیین کنید. این باسلوق چون با عسل تهیه شده، باید حدود ۱ تا ۲ ساعت در یخچال قراردهید سپس میل کنید. ن