قرابیه شکلاتی(یخچالی) لیوان استفاده شده 200 میلی معادل چهار پنجم لیوان دسته دار مواد لازم: 1 پاکت کره یا مارگارین نرم شده در دمای محیط (250 گرم) 1 عدد تخم مرغ 1 لیوان پودر قند 1 لیوان روغن مایع 4 قاشق غذاخوری نشاسته (ذرت یا گندم) 1 پاکت وانیل شکری (5 گرم یا وانیل ایرانی نصف قاشق چای خوری) 5 الی 5 و نیم لیوان آرد (با کنترل بریزید تا خمیر نرمی شود) طرز تهیه: کره ، تخم مرغ ، پودر قند ، روغن مایع ، نشاسته و وانیل را داخل ظرفی بریزید و با هم مخلوط کنید (با دست یا لیسک) آرد را با کنترل و کم کم اضافه کنید و خمیر نرمی به دست آورید (قوام خمیر مثل فیلم نرم باشد تا از ماسوره رد شود دقت کنید خیلی نرم نباشد که در فر وا می رود) داخل سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید. از خمیر داخل ماسوره ستاره بذارید و با انگشت فشار داده و روی کاغذ روغنی بزنید. با انگشت قسمت وسط را فشار دهید. در فر 180 درجه بپزید. کمی طلایی شود کافی است (حدود 20-15 دقیقه) در قسمت وسط قرابیه شکلات آب شده به روش بنماری بریزید بعد از اینکه شکلات سفت شد سرو کنید. همچنین میتوانید داخل ظرف در دار در فریزر نگهداری کنید. نوش جان