کیک-تولد-خامه-ای پخت-کیک-و-خامه-کشی مواد لازم  : تخم مرغ ۴ عدد آرد  ۱٫۵  لیوان شکر  ۱ لیوان سر خالی بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری وانیل ۱/۸ قاشق چایخوری آب ۱/۴ لیوان روغن۱/۴ لیوان خامه قنادی ۱ کیلو شکلات تخته ای ۵۰ گرم برای شره کردن از کیک +روغن مایع ۱قاشق غذاخوری شکلات تخته ای مقداری برای رنده کردن پودر کاکائو ۲ ق غ برای رنگ کردن خامه بیسکوییت کرمدار ۱ بسته برای تزئین ماسوره شماره 1m طرز تهیه کیک شیفون : ابتدا تخم مرغ ، شکر و وانیل را با هم مخلوط میکنیم. با همزن بزنید تا  کرم رنگ و کش دار بشه. روغن و اب را اضافه میکنیم و بعد از یک دقیقه همزن را خاموش میکینم . بعد ارد و بیکینگ پودر را به تدریج به مواد بالا اضافه میکنیم و به ارامی هم میزنیم تا یکنواخت شود و بعد قالب خود را با کاغذ روغنی میپوشانیم و مواد را داخل قالب میریزیم.اندازه قالب :قطر ۲۳ سانت و ارتفاع ۶ سانت در طبقه وسط فر با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱ ساعت میگذاریم تا بپزد . پس از پخت تا ۱۰ دقیقه کیک را از فر خاموش در نیاورید تا پف کیک نخوابد. وقتی کیک خنک شد از قالب بیرون اورده و کاغذ روغنی را از آن جدا کنید. بعد از خنک

تزیین کیک کیک تولد کیک خامه ای کیک خانگی خامه کشی

10 ماه پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 06:31