ژله رنگین کمان اول از همه به چند رنگ ژله احتياج داريم من ب ترتیب از پایین ب بالا از ژله با طعم های انگور، آناناس و گواوا استفاده كردم. و يك بسته ژله آلوورا ، با ۱ ليوان بستني وانيلي ژله انگور رو با ۱و نیم لیوان آب جوش ترکیب کرده خوب حل میکنیم و بعد بنماری میکنیم تا کاملا شفاف بشه و توي ظرف مورد نظر بريزين و حدود بيست دقيقه بذارين توي يخچال تا ببنده(اگر كه وقتتون محدوده و ميخواين زودتر به نتيجه برسين ۷ دقيقه بگذارين توي فريزر ولي مواظب باشين يخ نزنه) حالا ژله آلوورا رو طبق روش بالا درست كنيد و به جاي نصف ليوان آب سرد، ۱ لیوان بستنی لیوانی ک هم دمای محیط شده و رو ترکیب میکنیم(توجه کنید ک هم ژله هم بستنی هم دما باشن تا بریده نشه .بهتره لایه ک اضافه میکنیم ضخيم نباشه) روي ژله بسته شده بريزين و به مدت ٣ دقيقه بذارين توي فريزر تا ببنده اين روش رو براي ژله آناناس و گواوا انجام بدين تا يه ژله رنگين كماني جذاب تحويل بگيرين اگر كه ميخواين اين ژله رو توي قالب پلاستيكي درست كنيد قبل از ريختن ژله با پنبه و روغن نباتي قالبتون رو چرب كنين پيشنهاد ميكنم پودر ژله رو به روش بن ماري(حمام آب گرم) درست