یه شیرینی فوق العاده خوشمزه و محبوب ، این اسلایس طعم بی نظیری داره و برای عید برای پذیرایی از مهمون ها عالیه برای خمیر تخم مرغ ۱ عدد کره یا مارگارین ۱۰۰ گرم پودر قند ۷۵ گرم (حدود نصف لیوان) آرد سفید حدود ۱۸۰ گرم (حدود یک و یک سوم لیوان) وانیل ۱/۴ ق چ مواد رویه کره ۲۵ گرم شیر عسلی ۱۵۰ گرم (حدود ۱/۳ لیوان) خامه ۸۰ گرم (۲ تا ۳ ق غ) عسل ۵۰ گرم (حدود ۲ ق غ) پسته خرد شده ۷۰ گرم (حدود نصف لیوان) کره و پودر قند الک شده رو اول با قاشق و بعد با همزن ۳ تا ۴ دقیقه زدم ، دور گیری کردم ، تخم مرغ و وانیل رو اضافه کردم و یک دقیقه زدم . آرد الک شده رو کم کم اضافه کردم ، آرد زیادی به خمیر ندید ، خمیر رو نهایتا با نوک انگشت جمع بشه ، کمی خمیر چسبنده است . ظرف من سایز ۲۰ در ۲۵ هستش و کفش رو با کره چرب کردم و خمیر رو پهن کردم و یکدست باز کردم و در فر از پیش گرم شده قرار دادم . فر برقی : دمای ۱۶۰ درجه ، المنت پایین روشن ، طبقه وسط ، ۱۵ الی ۲۰ دقیقه . فرگازی ۱۷۰ تا ۱۸۰ درجه ، طبقه وسط ، ۱۵ تا ۲۰ دقیقه . بدون فر داخل تابه دو طرفه روی گاز ، حرارت ملایم رو به کم ، شعله پخش کن حتما باشد . برای مواد رویه : شی