پنیر برشی آسان در خانه شیر خام پر چرب ۳ پیمانه=۷۵۰ میلی لیتر روی حرارت متوسط تا ولرم شود،انگشت نسوزد،درجه حرارت بین ۴۵-۵۰ سانتیگراد باشد از روی حرارت برداشته،۳-۴ قاشق غذاخوری سرکه اضافه کرده شیر شروع به دلمه شدن می کند .برای ۲ دقیقه استراحت داده پنیر را از آب پنیر جدا کنید و در صافی بریزید ،با فشردن آب اضافی پنیر را بگیرید پنیر حالت کش دار پیدا میکند پنیر را در بلندر ریخته ،۱ لیوان شیر سرد افزوده ،نمک ½ ق چ آگار آگار ۱ قاشق چایخوری مخلوط کنید .مایع را در تابه بریزید کره یا مارگارین ۲۰ گرم . روی حرارت کم .۱ قطره رنگ خوراکی(اختیاری) بعد از جوش آمدن حرارت را کمتر کنید و ۸-۱۰ دقیقه هم بزنید .ظرف را چرب کنید مایه پنیر را در ظرف بریزید .برای ۱ ساعت در یخچال پنیر را به اندازه دلخواه برش بزنید پنیر آماده استفاده است لطفا مشترک کانال من شوید تشکر برای تماشا Easy sliced cheese at home Full fat raw milk 3 cups = 750 ml over medium heat until lukewarm Don't burn your finger The temperature should be between 45-50 degrees Celsius Remove from heat Add 3-4 tablespoons of vinegar The milk starts curd