گلوگز خونگی که بسیار کاربردیه برای تهیه گز پاستیل .... قبل دیدنش اول لایک کن سیوش کن که انرژی بگیرم یه کامنتم برام بزار سلام وصد سلام خدمت تمام دوستان گلم امیدوارم هرجاهستین حال دلتون خوب باشه اموزش گلوگز خونگی رو داریم که خیلی کاربرد داره موادلازم دولیوان شکر دولیوان اب نصف قاشق چایی خوری جوهرلیمو براش شروع اول بگم میتونید موادو نصف کنید دولیوان شکر دولیوان اب باهم ترکیب میکنیم میزاریم روی حرارت اصلا هم نمیزنیم با حرارت کم میزاریم شکر حل بشه درصورت نیاز با قاشق چوبی یه بار کافیه وقتی شکر حل شد شروع به جوشیدن کرد دیواره های ظرفو با ابلیمو تمیز میکنیم تا شکرک نزنه چندبار تا به قوام رسیدن گلوگز انجام میدیم ووقتی به قوام رسید تست میکنیم داخل ظرف اب سرد اگه با دست جمع شد گلوگز حاضر شد کمی بهش جوهرلیمو هم اضافه میکنیم وحرارتو خاموش میکنیم ومیزاریم تا کمی از حرارت بیفته وداخل ظرف مورد نظرمون میریزیم میتونید یا دریخچال یا بیرون نگه داری کنید اگه موقع استفاده کمی گلوگز سفت بود روی حرارت کتری کمی مواد شل کنید با این روش یه گلوکزخونگی میتونید تهیه کنید بدون شکرک زدن امیدوارم خوشتون امد