نان شیرمال نوعی نان شبیه به نان فطیر است که در بسیاری از شهرهای ایران با روشهای متفاوت پخت میشود . تفاوت اصلی نان شیرمال با نان فطیر در هر شهرستان استفاده از شیر در تهیه خمیر آن بهجای آب است. از همین روی بدان نانی گفته میشود که با شیر مالش داده شده باشد. نان شیرمال در وعده افطار همراه پنیر و گردو بسیار لذیذ است. شیرمال سوغات اراک و سمنان است ولی از نان شیرمال به عنوان سوغات بسیاری از شهرهای ایران یاد میشود. مواد لازم: آرد 400 گرم شیر ولرم یک پیمانه تخممرغ دو عدد مخمر یک قاشق غذاخوری یا ۱۰ گرم شکر سه قاشق غذاخوری یا ۴۰ گرم کره ۵۰ گرم شیرمال شیرمال-ترد ماه-رمضان افطار