بستنی-انبه-با-روش-آسان-و-با-طعم-عالی-و-بازاری مواد لازم: انبه ۱عدد خامه صبحانه ۱۰۰ گرم شیر پرچرب ۱ کیلو (۴لیوان) شکر ۱ لیوان ثعلب ۲ ق چ رنگ خوراکی نارنجی چند قطره به دلخواه طرز تهیه: پوست انبه را بگیرید و به قطعات کوچک برش بزنید. انبه خرد شده را به همراه خامه صبحانه با گوشتکوب برقی یا خرد کن ،پوره کنید. ثعلب و شکر را باهم مخلوط کنید و به شیر در حال جوش اضافه کنید.روی حرارت ملایم به مدت ۱۵ دقیقه مدام بهم بزنید تا کمی غلیظ شود.سپس از روی حرارت بردارید. مخلوط انبه و خامه را به مخلوط شیر اضافه کنید. به دلخواه چند قطره رنگ خوراکی نارنجی بزنید .در دمای محیط بزارید تا مایه بستنی ،سرد بشه. سپس به مدت ۲ ساعت در فریزر بزارید. بعد از ۲ ساعت ،اطراف ظرف هالهای از یخ ایجاد میشه. بهم بزنید تا مایه بستنی یکدست بشه.هر نیم ساعت از فریزر بیرون بیارید و بهم بزنید تا یکدست بشه. اینکار را ۴ بار انجام بدید. اینجوری بستنی حالت یخ زدگی ندارد.بعد از ۴ بار ،به مدت ۸ ساعت در فریزر قرار بدید تا بستنی آماده بشه. بعداز ۸ ساعت ،یک ربع صبر کنید و بعد به راحتی اسکوپ بزنید . نوش جان لینک کانال تلگرامی ما لینک