امروز می خوام یکی از خوشمزه ترین ترشی های 1 هفته ای که با بادمجان درست میشه بهتون آموزش بدم. ترشی امروز طعم فوق العاده بامزه ای داره و دوست دارین کنار خیلی از غذاها بخورینش. ترشی امروزم خیلی سریع آماده میشه و شما از 7 روز بعد می تونین با خیال راحت بخورینش طرز تهیه ترشی بادمه 1 هفته ای به روش آشپزی آسان بادمجان: 500 گرم <a href=' '>00:41</a> آب: 2 پیمانه <a href=' '>01:19</a> سرکه: 1/2 پیمانه <a href=' '>01:20</a> نمک: 2 قاشق غذاخوری، نعنا خشک شده:1 قاشق غذاخوری <a href=' '>01:23</a> فلفل تند <a href=' '>01:45</a> هویج:1 عدد <a href=' '>02:12</a> گوجه خام: 200 گرم <a href=' '>02:31</a> سیر: 6 حبه <a href=' '>03:07</a> ادویه کاری، آویشن، گلپر، تخم گشنیز، سیاه دانه <a href=' '>04:29</a>