طرز تهیه کیک شیرازی برای آماده کردن شربت ۳۰۰ گرم شکر را به همراه ۱۵۰ گرم آب و ۱۲۵ گرم گلاب روی حرارت متوسط میگذاریم تا شکر حل شود مدام ظرف را تکان می دهیم که قبل از به جوش آمدن آب ،شکر حل شود ، وقتی آب به جوش آمد و شکر حل شد یک هشتم قاشق چای خوری جوهر لیمو را به همراه زعفران میریزیم و به مدت ۱۵ دقیقه با حرارت متوسط می جوشانیم. اطراف ظرف را با قلموی آغشته به آب چندین مرتبه تمیز میکنیم . برای آماده کردن کیک ۴ عدد تخم مرغ را به همراه ۱۸۰ گرم شکر و یک چهارم قاشق چای خوری وانیل و یک دوم قاشق چای خوری پودر هل با همزن هم میزنیم تا کاملا حجم بگیرد و رنگش روشن و کرم رنگ شود حالا ۱۵۰ گرم روغن مایع را با ۱۶۰ گرم ماست به مواد اضافه میکنیم و در حد مخلوط شدن هم میزنیم حالا ۲۸۰ گرم آرد را به همراه ۸ گرم جوش شیرین و ۴ گرم بکینگ پودر در چند مرحله اضافه میکنیم و با همزن دستی یا لیسک با بقیه مواد مخلوط میکنیم خیلی آرام مواد را زیر و رو کنید تا پف مواد نخوابه ، حالا باید در قالب ها یک قاشق سوپخوری روغن مایع بریزیم که کیک هایمان یک دست پف کند و گنبدی شکل نشود می توانید این مرحله را حذف کنید و روغن مایع ن