طرز تهیه خورشت ترش واش/خورشت ترش واش گیلانی/ترش واش خورشت آبکی که در فارسی به خورشت ترش واش شهرت دارد.یکی از غذاهای رایج سفرهٔ گیلانی است که همراه با برنج سرو می‌شود.خورشت آبکی یکی از غذاهای محلی شمال ایران است. نام این خورش از گیاهی به اسم شبدرترشک یا همان ترش واش گرفته شده. در ایران این گیاه، بیشتر در استان‌های مازندران، گیلان یافت می‌شود. سلام دوستان ،‌من محمد هستم با کلیپ جدید و دستور پخت عالی مجدد برگشتم. امیدوارم با ما همراه باشید و تمام نکات مهم و ضروری که در آموزش این خورشت ترش واش که گفتم و به تصویر کشیدم رو بخوبی یاد بگیرید! دستور-آشپزی-محمدفتح ضمنا اگر هنوز کانال ما را سابسکرایب نکردید لطفا کانال را سابسکرایب کنید و با ما همکاری کنید. حمایت شما به ما انرژی مثبت می دهد! فصل ها: مقدمه۰۰:۰۰ مواد مورد نیاز۰۰:۲۱ سرخ کردن مرغ۰۰:۲۴ اضافه کردن سبزی ترش واش۰۱:۱۹ اضافه کردن آردبرنج۰۱:۴۵ اضافه کردن آب۰۲:۴۲ مرحله نهایی۰۲:۴۵ طرز-تهیه-خورشت طرز-تهیه-خورشت-ترش-واش ترش-واش خورشت ترش واش,ترش واش,ترش واش خورشت,خورش ترش واش,ترش واش خورش,آموزش خورشت ترش واش,طرز تهیه خورشت ترش واش,ترش وا