شیرینی-نخودچی شیرینی-نخودی شیرینی-عید مواد لازم: آرد نخودچی مرغوب ۲۵۰ گرم(۲ لیوان سر پر) روغن نیمه جامد ۱۱۰ گرم(نصف لیوان) پودر قند با پودر شکر ۱۲۵ گرم(۲/۳ لیوان) پودر هل یا زنجبیل ۱ ق چ (میتونید کمتر هم بریزید) میتونید ۲۰۰ گرم آرد نخودچی و ۵۰ گرم آرد قنادی استفاده کنید طرز تهیه روغن، پودر قند و پودر هل رو با قاشق مخلوط کنید و بعد با دور تند همزن ۳-۲ دقیقه هم بزنید تا رنگش روشن بشه آرد نخودچی رو با الک اضافه کنید.کم کم بریزیدو با دست خمیر رو جمع کنید تا خمیر لطیفی بدست میاد.ممکنه همه آرد مصرف نشه. روشو بپوشونید و ۳ساعت داخل یخچال بزارید. این خمیر تا یک هفته داخل یخچال ماندگاری داره خمیر رو بین دو تا مشما یا کاغذ روغنی به ضخامت ۱ سانتیمتر پهن کنید. خمیر رو کاتر بزنید و در سینی چرب نشده کنار هم بچینید. به دلخواه میتونید روشو با مخلوط (۱ قاشق چایخوری پودر کاکائو +۱ قاشق غذاخوری آب)،با خلال دندان ،خال بزنید. در فر گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه حدود ۱۵ دقیقه قرار بدید زمانیکه بوی خوب نخودچی بلند شد یعنی شیرینی هاتون آماده ست این شیرینی اصلاً حساس نیست .اگه موقع کاتر زدن دیدید چسبنده است