چلو-دیزی-کاشانی مواد لازم: برنج ۲ لیوان گوشت گوسفند با استخوان ۱ کیلو (یا گوشت بدون استخوان نیم کیلو ) پیاز ۱ عدد آب ۳ لیوان زردچوبه، فلفل، کاری به میزان لازم نمک و روغن به میزان لازم لوبیا چشم بلبلی ۱ لیوان طرز تهیه: لوبیا چشم بلبلی را چند ساعت با آب بخیسانید . داخل قابلمه روغن بریزید و روی حرارت بزارید. پیاز را ریز خرد کنید و با روغن تفت بدید تا سبک بشه.سپس ادویه ها را اضافه کنید و بهم بزنید. گوشت بریزید و تفت بدید تا تغییر رنگ بده.بعدش ۳ لیوان آب بریزید. به مدت ۱ ساعت و نیم بپزید.بعداز ۱ساعت و نیم ،لوبیا چشم بلبلی خیسانده را اضافه کنید. در قابلمه را بزارید و با حرارت کم به مدت ۱ ساعت بپزید. بعد از ۱ ساعت ،نمک بزنید.برنج خیسانده را اضافه کنید. به اندازه نیم ساعت از آب برنج ،روی برنج را بپوشاند. اگر آب برنج بیشتر باشد،پلو شفته می‌شود. اجازه دهید تا آب برنج خشک شود ،سپس در قابلمه را بزارید و با حرارت کم به مدت ۴۰ دقیقه، دم بزارید. نوش جان لینک کانال تلگرامی ما لینک اینستاگرام آشپزی با نرگس عزیزای دلم،برای تماشای کلیپ های آشپزیم در یوتیوب ،بزنید روی این لینک برای تماشای

آموزش چلو آموزش دیزی دیزی غذا آشپزی

7 ماه پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 01:57