مواد اولیه: رب گوجه فرنگی روژین: ۱ قاشق غذا خوری فیله مرغ : 2 تکه لپه : 2/1 پیمانه پیاز متوسط : 1 عدد نمک و فلفل ودارچین : به مقدار لازم لیمو عمانی : ۳ عدد روغن : به مقدار لازم سیب زمینی متوسط : 1 عدد آب:به مقدار لازم طرز تهیه: لپه را از شب قبل خیس کنید.پیازها را خردکنید وبا کمی روغن سرخ کنید ،کمی زردچوبه به ان اضافه کنید .لپه را شسته ،به پیاز داغ اضافه کنید ،دو إلی سه. دقیقه تفت می دهیم (اگر لپه را زیاد تفت بدهیم ،لپه ها در خورش سفت می شوند واگر تفت ندهیم ،لپه در خورش له می شود.) رب گوجه را اضافه کرده کمی تفت می دهیم، سینه مرغ ،نمک ،فلفل ،زردچوبه وپودر دارچین کمی را اضافه شعله گاز خیلی کم ومیذاریم مرغ کمی تفت بخوره وسرخ بشه داخل پیاز ، سپس یک لیوان بزرگ آب را اضافه می کنیم ، در قابلمه را میگذاریم تا خورش سه إلی چهار ساعت با شعله کم بپزد وجا بیفتد ، لازم به ذکر است لیمو عمانی اضافه نکنید،تا چهل دقیقه قبل از اینکه مدت زمان پخت خورش ،لیموعمانی اضافه کنید ،به دلیل اینکه اگر لیمو عمانی مدت سه ساعت داخل خورش در حین پخت بمونه ،له میشه وروغن جذب خودش میکنه وخورش تلخ میشه ، ولی اگر چهل دقیقه