نانخرفه یا خلفهنان با استفاده از آرد برنج و کدو حلوایی و تخمشنبلیله سابیده شده تهیه میشود و یکی از صبحانههای مورد علاقه گیلکها خصوصا در شرق گیلان است. این نان در ترکیب با تخممرغ یا عسل و کره و گردو یک وعده غذایی مقوی و بسیار خوشمزه است.
نانخرفه یا خلفهنان با استفاده از آرد برنج و کدو حلوایی و تخمشنبلیله سابیده شده تهیه میشود و یکی از صبحانههای مورد علاقه گیلکها خصوصا در شرق گیلان است. این نان در ترکیب با تخممرغ یا عسل و کره و گردو یک وعده غذایی مقوی و بسیار خوشمزه است.