مواد لازم: 6 عدد سیب زمینی بزرگ 3-4 قاشق غذاخوری روغن زیتون ،نمک، فلفل و آویشن مرغ پر کن: 2 عدد سینه مرغ 3 تا 4 عدد قارچ ۱عدد فلفل دلمه نوک قچ فلفل قرمز 1 عدد پیاز 2 حبه سیر 1/2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 5 قاشق غذاخوری گوجه نگینی یا پوره 1/2 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز 1/2 قاشق چایخوری آویشن 1/2 قاشق چایخوری نمک فلفل سیاه برای سس بشامل: 1 قاشق چایخوری کره 1 قاشق غذاخوری آرد 250 میلی لیتر شیر ،نمک، فلفل و آویشن پنیر به اندازه کافی برای سس کنار سیب زمینی: 1 قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی 110 میلی لیتر آب داغ نمک طرز تهیه: سیب زمینی را پوست بگیرید اگر سیب زمینی ها خیلی بزرگ ،هستند آنها را از وسط نصف کرده و با احتیاط با یک قاشق چای خوری آنها را خالی کنید دقت کنید که لبه آن خیلی نازک نباشد اما خیلی ضخیم هم نباشد. روغن زیتون، نمک، فلفل و آویشن را مخلوط کرده و روی سیب زمینی ها بمالید. حالا سیب زمینیها را در فر از قبل گرم شده با دمای 190 درجه به مدت 30 دقیقه بپزید. در این فاصله مرغ و سبزیجات را به قطعات کوچک خرد کنید مرغ را کمی در ماهیتابه تفت دهید سبزیجات را اضافه کنید و به