کاپ-کیک-وانیلی-کرمدار مواد لازم : آرد قنادی ۲ لیوان شکر ۱ لیوان روغن نصف لیوان تخم مرغ ۳ عدد بکینگ پودر ۱ ق غ وانیل نصف ق چ ماست نصف لیوان مواد کرم پاتیسیر : تخم مرغ ۱ عدد شیر ۱ لیوان شکر ۱/۳ لیوان وانیل نصف ق چ نشاسته ذرت ۱ ق غ طرز تهیه: تمام مواد کرم را داخل قابلمه بریزید.روی حرارت ملایم قرار دهید و مدام بهم بزنید تا کاملا غلیظ بشه.سپس گاز را خاموش کنید و روش را بپوشانید تا رویه نبنده.سپس بزارید کنار تا خنک بشه. داخل کاسه ای ،تخم مرغ ها،شکر و وانیل را با دور تند همزن بزنید تا کرمی و کشدار بشه.سپس روغن و ماست را اضافه کنید و کمی بهم بزنید.آرد و بکینگ پودر را سه بار الک کنید و بعد در طی چند مرحله به مواد اضافه کنید.با لیسک به آرامی و دورانی بهم بزنید تا مایه کیک یکدست شود.خیلی بهم نزنید چون پف کیک میخوابه. داخل قالب کاپ کیک ،کپسول کاغذی بزارید.تا ۲/۳ از مایه کیک،داخل کپسول بریزید.سپس از کرم پاتیسیر ،روی مایه کیک بریزید.در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه بپزید.خودتون بر حسب فرتون ،چک کنید. نوش جان لینک کانال تلگرامی ما لینک اینستاگرام آشپزی با نرگس