زمانی که آبمیوه سیب به شیره سیب تبدیل میشود، تمامی خواص و حجم زیادی سیب بهصورت فشرده در اختیار ما قرار میگیرد، بهطوریکه مصرف یک قاشق غذاخوری شیره سیب میتواند با مصرف دو تا سه فنجان از میوه آن برابری کند. این شیره بهعنوان اکسیر جوانی نیز نامیده میشود. ««« چند نکته: »»» سیبهای شسته شده را به چهار قسمت تقسیم کنید و دانه های سیب را خارج کنید ، (نیاز به پوست گیری نیست) با کمک دستگاه آب سیب را بگیرید یا می توانید داخل قابلمه ای که گنجایش سیب را داشته باشد بریزید مقداری آب اضافه کنید وروی حرارت قرار بدهید تا سیب ها پخته و نرم شود. بعد داخل کیسه پارچهای بریزید و فشار دهید تا آب سیب ها کاملا خارج شود و خالص (این مرحله حتی بعد از آب گیری با دستگاه هم انجام شود ) حالا آب سیب (عصاره سیب ) را دوباره روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و آب اضافی تبخیر شود و و غلیظ شود و در نهایت شیره سیب آماده است (((مهمممم))) : غلظت شیره زمانی که داغ است مثل شربت بار است یکی از نشانه های آماده شدن شیره تولید کف قهوه ای در اواخر پخت است که در ویدیو بالا کاملا مشهود است ،۴ /۵ دقیقه آخر مرتبا هم بزنید تا