پنیر-لاکتیکی-با-طعم-عالی-و-بازاری مواد لازم : شیر پر چرب ۳ کیلو ماست ترش ۱ ملاقه سرکه سفید ۱ استکان نمک ۲ ق غ طرز تهیه: ابتدا ماست را از چند ساعت قبل ،در دمای محیط قرار دهید تا ترش شود. شیر را داخل قابلمه تمیز و عاری از هر گونه چربی ریخته و شعله را روشن کرده می گذاریم تا شیر بجوش بیاید .از پای گاز کنار نروید تا شیر سرریز نشود. وقتی ماست و سرکه را اضافه می کنیم نباید شیر بجوشد و قل بزند. زیر حرارت را خیلی کم کنید و ماست و سرکه را اضافه کرده و هم بزنید حالا باید صبر کنید تا شیر بریده شود. وقتی شیر بریده شد، یک صافی را داخل یک لگن کوچک قرار دهید. داخل صافی یک پارچه تمیزو نخی انداخته و با کمک ملاقه یا کفگیر شیر های بریده شده را داخل پارچه بریزید. سپس یک جسم سنگینی، روش قرار دهید تا آب اضافه آن خارج و فشرده شود. بمدت ۴۰ دقیقه بگذارید در این حالت بماند. بعد از گذشت ۴۰ دقیقه ،پنیر ما حاضر است. پنیر را از دستمال نخی بیرون بیاورید و برش بزنید. آب خارج شده از پنیر را داخل ظرف مورد نظر بریزید و نمک اضافه کنید (میزان اضافه کردن نمک باید در حدی باشد که شور شود) .به ازای ۲ لیوان آب پنیر،دو قاشق نم