پای-نارگیل-شکلاتی منظور از لیوان،لیوان دسته دار فرانسویه مواد لازم:کیک شکلاتی تخم مرغ ۲ عدد شکر ۱۱۰ گرم ( ۱/۲ لیوان) وانیل ۱/۴ ق چ روغن مایع ۷۰ گرم ( ۱/۴ لیوان) شیر ۱۷۰ گرم ( ۳/۴ لیوان) آرد ۲۰۰ گرم (یک و نیم لیوان) پودر کاکائو ۳۰ گرم ( ۳ ق غ) بکینگ پودر یک و نیم ق چ رویه نارگیلی : پودر نارگیل ۱۳۰ گرم ( ۱و نیم لیوان) روغن مایع ۱۲۰ گرم ( نصف لیوان) سفیده تخم مرغ ۱۳۰ گرم ( حدودا ۴ عدد) پودر قند ۲۲۰ گرم(۱ لیوان سر پر) برای کرم میانی: شیر ۱ لیوان شکر ۳ ق غ آرد سفید ۲ ق غ نشاسته ذرت ۱ ق غ کره ۱ ق غ وانیل نوک ق چ طرز تهیه : مرحله اول :کرم میانی شیر،شکر،آرد و نشاسته ذرت را با هم مخلوط کنید و روی حرارت بزارید. با حرارت کم مدام بهم بزنیدتا غلیظ شود.در آخر کره و وانیل را اضافه کنید و بهم بزنید تا کاملا غلیظ شود.سپس گاز را خاموش کنید و روش بشقاب بزارید تا رویه نبنده. مرحله دوم: تهیه رویه نارگیلی پودر قند را با سفیده تخم مرغ و پودر نارگیل مخلوط کنید. روغن مایع را روی حرارت بگذارید تا داغ شود. وقتی روغن داغ شد آن را کم کم به مواد اضافه کنید و سریع هم بزنید تا سفیده پخته نشود. مرحله سوم:کیک شکل