آموزش دسر-موز-شکلات موز و شکلات و بیسکویت میخواد فقط شکلات بهتره تلخ باشه هشتاد درصد به بالا... چون هم بیسکویت هم موز شیرینه اگه شکلات شیرین باشه دسر خیلی شیرین میشه شکلات روی بخار کتری ذوب شه... موز و بیسکویت و شکلات با هم میکس کنید یه ظرفی مثل کاسه ابگوشت خوری رو خیس کنید تا پلاستیک بهش بچسبه و تکون نخوره. مواد بریزین داخلش پنج شش ساعت بره یخچال خیلی هم راحت درمیاد.. فقط موقع برگردوندن حواستون باشه لبه های پلاستیک لای دسر و بشقاب نمونه روش بیسکویت پودر شده الک کنید.. برای تمیز کردن دورش م