مواد لازم:برای ۳ لیوان لایه اول: بیسکوئیت ۱۰۰ گرم کره ۵۰ گرم لایه دوم: پنیر خامه ای ۲۰۰گرم خامه صبحانه ۲۰۰ گرم پودر قند یا پودر شکر ۴ قاشق غذاخوری پودر ژلاتین ۱ونیم قاشق غذاخوری آب ۱/۴ فنجان لایه سوم: توت فرنگی خرد شده ۱ لیوان پودر قند یا پودر شکر ۲ قاشق غذاخوری طرز تهیه: بیسکوئیت را با هر وسیله ای که در دسترس دارید پودر کنید. با گوشتکوب یا غذا ساز. سپس کره را روی حرارت بزارید تا ذوب بشه و بعد با بیسکوئیت مخلوط کنید. داخل هر لیوان مقداری از مخلوط بیسکوئیت وکره بریزید. برای لایه دوم: پنیر خامه ای،خامه صبحانه و ۴ قاشق غذاخوری پودر قند را با هم مخلوط کنید. میتونید از چنگال یا همزن دستی استفاده کنید. پودر ژلاتین را با ۱/۴ فنجان آب مخلوط کنید و روی حرارت کتری بزارید تا ذرات ژلاتین حل بشه. سپس به مخلوط پنیری اضافه کنید و بهم بزنید تا یکدست بشه. برای راحتی کار،کرم پنیری را داخل قیف یکبار مصرف بریزید. سپس مقداری،روی لایه بیسکوئیتی بریزید برای لایه سوم: توت فرنگی ها را ریز خرد کنید و بهش ۲ قاشق غذاخوری پودر قند یا پودر شکر اضافه کنید و بهم بزنید. روی لایه دوم بریزید. به همین صورت تا زم