شله-زرد ایده-رمضان مواد لازم: برنج نیم دانه ایرانی ۱ لیوان ۱ لیوان آب و ۱ ق غ گلاب برای خیس کردن برنج (میتونید گلاب رو حذف کنید) شکر ۲ لیوان آب ۸ لیوان زعفران غلیظ ۵ ق غ گلاب نصف لیوان پودر هل ۱ ق چ یا ۳ ق غ عرق هل کره ۵۰ گرم طرز تهیه: برنج نیم دانه رو خوب بشورید و با آب و گلاب چند ساعت یا یک شب تا صبح بزارید خیس بخوره آب رو روی حرارت بزارید وقتی شروع به جوشیدن کرد برنج رو بهش اضافه کنید کف روی آب برنج رو جمع کنید صبر کنید تا برنج کاملاً بپزه و شکفته بشه.(به مدت ۴۰ دقیقه با حرارت کم) قبل از اینکه برنج بپزه هم نزنید چون باعث میشه ته بگیره و بعد باید پای گاز وایستید و مدام همش بزنید زمانیکه برنج کاملاً پخت، زعفران رو اضافه کنید و هم بزنید تا برنج خوب رنگ بگیره(به مدت ۵ دقیقه). بعد شکر رو اضافه کنید . دقت کنید که شکر رو حتماً بعد از پخت کامل و شکفته شدن برنج اضافه کنید چون اگه قبلش اضافه کنید باعث میشه برنج خوب نپزه و له نشه. حتما اول زعفران بعد شکر رو اضافه کنید. چون اگه قبل از زعفران اضافه کنید باعث میشه برنج خوب رنگ نگیره و توش سفید بمونه. بعد از اینکه شکر کاملاً حل شد، کره رو اض