اگر طرفدار مربای ملس خونگی هستی این مربای کیوی شدیدا پیشنهاد میشه.یه طعم ترش و شیرین خوبی داره که اصلا دلو نمیزنه. طرز تهیه: هم وزن کیوی هاتون باید شکر بریزید.من نیم کیلو کیوی داشتم نیم کیلو شکر ریختم. کیوی ها رو پوست بگیرید و به اندازه ی دلخواه خرد کنید.شکرها رو لابه لاشون بریزید و ۳ تا ۵ ساعت بذارید یخچال تا آب بندازه.حالا یک لیوان آب اضافه کنید و بذارید رو شعله ملایم تا جوش بیاد. وقتی جوش اومد کف های روی مربا رو بگیرید تا مرباتون شفاف تر بشه. مربا باید آروم آروم بجوشه تا به غلظت برسه .پنج دقیقه ی آخر یک قاشق آبلیمو اضافه کنید و در نهایت اگر دوست دارید رنگش قشنگتر بشه یکی دو قطره رنگ سبز خوراکی اضافه کنید و کامل مخلوط کنید. وقتی خنک شد تو شیشه ی تمیز بریزید درش رو محکم کنید و داخل یخچال قرار بدید. نوش جان