نان زنجبیلی این نان مخصوص فصل های پاییز و‌ زمستان است. مواد لازم : ۸ لیوان آرد گندم نصف لیوان ماست دو عدد تخم مرغ صد گرم کره دو قاشق شکر چهار قاشق روغن مایع دو قاشق غذاخوری سر پر پودر زنجبیل یک قاشق غذاخوری خمیر مایع نصف قاشق غذاخوری بیکینگ پودر دو قاشق چای خوری نمک دو لیوان آب ولرم کمی هم زردچوبه رومال : یک عدد زرده تخم مرغ دو قاشق شیر یک قاشق روغن مایع کمی زعفران . در تنور گازی (از قبل گرم شده ) شعله پایین و بالا همزمان روشن باشه و شعله بالا کمتر از شعله پایین باشه .مدت زمان هر یه دور پخت نام ۷ دقیقه و صفحه تنور را بچرخانید. ‏Gingerbread ‏This bread is for the fall and winter seasons. ‏Ingredients: ‏8 ​​cups of wheat flour ‏Half a cup of yogurt ‏Two eggs ‏One hundred grams of butter ‏Two tablespoons of sugar ‏Four tablespoons of liquid oil ‏Two tablespoons of powdered ginger ‏One tablespoon of liquid dough ‏Half a tablespoon of baking powder ‏Two teaspoons of salt ‏Two glasses of lukewarm water ‏A little turmeric ‏Handkerchief: ‏One egg yolk ‏Two tables

نان زنجبیلی طرز تهیه نان زنجبیلی نون zwnj;زنجبیلی

2 روز پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 03:12