طرز تهیه کوکی زنجبیلی خانگی آیسینگ شکر ۱۵۰ گرم روغن جامد ۱۷۰ گرم وانیل ½ ق.چایخوری پودر هل ½ قاشق چایخوری آرد ۲۵۰ گرم پودر زنجبیل ۱ قاشق غذاخوری این خمیر نیازی به استراحت ندارد از هر کاتری میتوانید استفاده کنید ضخامت شیرینی ها ۲-۳ میلمتر روی کوکیها پودر پسته ریخته در فر از قبل با ۱۷۰ درجه سانتیگراد گرم شده، برای ۱۵-۲۰ دقیقه ۰:۰۰ پیش نمایش ۰:۱۰ آماده کردن خمیر کوکی 2:27 آماده کردن کوکیها ۳:48 پخت کوکیها