مواد لازم زرده تخم مرغ ۳ عدد ( برای من کوچیک بود ۴ تا زدم ) پودر قند ۷۰ گرم آرد ۱ ق.غ وانیل نصف ق.چ هل نصف ق.چ آب لیمو نصف ق.غ گردو ۸۰ گرم . دمای فر و مایکرو ۱۸۰ به مدت ۱۳ دقیقه دمای تستر ۱۶۰ به مدت ۱۵ . توضیحات این میزان رسپی حدودا ۲۵ تا شیرینی داد . اگر همزن برقی دارید ازون استفاده کنید من تو آموزش با دست زدم که سختش نکنم خیلی ترد و خوشمزه میشه حتما امتحان کنید . بعد از پخت تا سرد نشده بهش دست نزنید . امیدوارم درست کنید و لذت ببرید . شیرینی گردویی شیرینی-خشک شیرینی-عید