شیرینی برنجی یا نان برنجی یکی از خوشمزه ترین شیرینی های سنتی ایرانی است که اصالت آن متعلق به استان های غربی کشور مخصوصاً کرمانشاه می‌باشد. با ما همراه باشید تا آموزش این شیرینی خوشمزه را با هم آماده کنیم. مواد لازم آرد برنج ۲۵۰ گرم روغن نیمه جامد ۱۲۰ گرم پودر قند ۷۰ گرم تخم‌مرغ یک عدد زعفران دم کرده به میزان لازم گلاب دو قاشق غذاخوری پودر هل نصف قاشق چایخوری تخم خرفه یا سیاه دانه برای تزیین داخل ویدئو بجای ۲۵۰ گرم به اشتباه ۲۲۰ گرم نوشتم. پودر قند را حتماً از قبل الک کنید اگر از روغن جامد استفاده کردید اول روغن را روی حرارت آب کنید وقتی خنک شد استفاده کنید. وقتی از فر بیرون آوردید اول بزارید خنک بشه بعد جدا کنید.