اینارو میخوایم کره ۲۰۰ گرم آرد ۲۵۰ گرم پودر کاکائو ۲ ق.غ پودر قند ۵۰ گرم نشاسته ذرت ۵۰ گرم زرده تخم مرغ ۲ عدد وانیل نوک ق.غ فندوق به مقدار لازم . برای گاناش صد گرم شکلات تخته ای به همراه نصف خامه . دمای فر ۱۷۰ ، زمانشم ۲۰ دقیقه اگر تستر دارید ۱۵۰ ، ۲۰ دقیقه . توضیحات این میزان رسپی به من ۳۲ تا شیرینی ۲۰ گرمی داد ( میتونید رسپی رو نصف کنید ) من از کره گیاهی استفاده میکنم هم سالم تره هم ارزون تر اما طعم کره حیوانی قوی تره و مطلوب تر اما خب گرون تره بافت خمیر شیرینی رو نشون دادم که ببینید مقداری سفت باید باشه تا بعد از حالت دادن خمیر و اتمام فرایند پخت ، شکل خودشو از دست نده . امیدوارم درست کنید و ازش لذت ببرید ️ . حسنی هستم اگر براتون سوالی پیش اومد حتما بپرسید در توانم باشه پاسخ میدم @hassani.delish @hassani.delish . شیرینی عید شیرینی-عید شیرینی-خشک