نان سنتی Traditional bread مواد لازم : یک کیلو آرد نان بربری یک لیوان شیر ولرم دو لیوان آب ولرم نصف قاشق غذاخوری خمیرمایع ۳ قاشق غذاخوری شکر نصف استکان روغن مایع یک قاشق چای خوری نمک یک قاشق مربا خوری پودر زیره یک قاشق چایخوری زردچوبه به دلخواه خمیر دوساعت در دمای محیط آشپزخانه استراحت کند . برای رومال : یک عدد زرده تخم مرغ ، کمی روغن مایع ، نصف استکان شیر . بعد از آماده شدن چانه های نان ده دقیقه به آن استراحت دهید . شعله پایین و بالای تنور هم زمان به اندازه متوسط روشن باشد . اگر خمیرتان شل شد کمی آرد اضافه کنید و اگر سفت بود کمی آب . Ingredients: One kilo of Barbari bread flour, one glass of lukewarm milk, two glasses of lukewarm water, half a tablespoon of liquid paste, 3 tablespoons of sugar, half a cup of liquid oil, one teaspoon of salt, one tablespoon of cumin powder, one teaspoon of turmeric کن. For the napkin: one egg yolk, a little liquid oil, half a cup of milk. After the bread chins are ready, let it rest for ten minutes. The flame should be low and above the oven at